dilluns

El pare de la Joana


























La Joana té una única fotografia del seu pare, crec que la devia treure d’un document oficial per tant petita com és, la porta sempre a sobre i la cuida tot el possible. Tanmateix la fotografia és molt vella i inevitablement esta agafant un color sèpia estrany a més d’una multitud d’arrugues que esdevenen tot de talls a sobre la imatge.
Em va demanar si podia fer el retrat del seu pare una mica mes gran que la fotografia, mes o menys mida dina4 i en color. Ha estat una mica complicat pel fet que jo no l’havia vist mai, no sabia si estava molt bronzejat pel sol,  color dels ulls o el color de les taques a la pell, l'únic que tenia clar era que tenia el cabell canós. Em va donar poques directrius, el coll de la camisa el recordava de color blau igual que els ulls, però molt més clars.
El resultat l'hi ha encantat. 


4 comentaris:

  1. L'autor sempre hi veu més "defectes" dels que realment hi ha, però trobo que t'ha quedat genial, moltes felicitats Àngel!!!No m'estranya gens que li hagi encantat!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, tot i estar a la carpeta a punt per entregar, encara hi veia algun retoc per fer. Gràcies Apanona

      Elimina
  2. T'ha quedat molt bé, els ulls que bonics!
    Felicitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna M, doncs els vaig haver d'aclarir per que la Joana els recordava més clars. Per sort va ser l'únic retoc que hi vaig haver de fer.

      Elimina

Doneu la vostra opinió, comenteu i critiqueu però si el que voleu es parlar amb mi, adreceu-vos al correu electrònic, gràcies.