dimecres

L'armari dels dos porticons

          


Doncs si, aquest cop ho hem fet amb dos porticons, és que teníem la finestra sencera i semblava bona idea aprofitar-los.
Així que de seguida ens hi vam posar, calia retirar la pintura vella, preparar l'estructura, muntar-la.Tot això és una feinada i a més, quan ja estàvem a punt per penjar els porticons, ens va entrar al magatzem una butaca totalment in-aprofitable. Bé, totalment no, les potes si que les vam aprofitar i també un calaix que ja feia dies que rondava pel taller.
Pel color ens vam deixar convèncer, coneixem algú a qui l’hi agrada molt el color turquesa, ara que l’interior havia de ser lluminós i el groc ens va semblar bé. És clar tot envellit amb betum de Judea. A nosaltres se ens han acudit tres
                                                      maneres d’utilitzar-lo, i a vosaltres?



      













Tots els nostres productes estan seriats i numerats, tal i com s’escau en una peça única


8 comentaris:

  1. ¡Precioso! Es un trabajo increíble. Me gusta mucho el color que habéis elegido y el contraste con el interior. De nuevo, me quito el sombrero ante vustros acabados, que sois unos pedazo artistas.

    A mi la opción que más me gusta es la del cuarto de los niños, porque además queda genial la impresionante moto para acabar de darle el toque.

    ¡Enhorabuena

    ResponElimina
  2. Gracias, gracias, però no hace falta que te quites el sombrero, con sol que esta cayendo je je

    ResponElimina
  3. Que guapíssim Àngel! Com diu Picapino el color és genial i l'acabat que li has donat preciós! Les opcions...no ho sé però t'han quedat unes composicions genials! :D Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A que et quedaria molt bé a l'estudi per posar-hi la bossa, la carmanyola o la jaqueta els dies de fred? ;D

      Elimina
  4. acabo de descobrir el teu blog a traves de x4duros i m´ha deixat flipat! m´encanta! enhorabona! per cert m´encanta la decoraciò de reus-paris-londres ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra que t'agradi, jo també soc dels que no llença res je je.

      Elimina
  5. Hola Àngel, feia temps que no passaba pel teu blog, un armari molt bonic i lo millor tot aprofitat, m'agrada el seriat i numerat. Salutacions. Anna M.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar de nou per aquí, m'alegra que t'agradi com aprofito les coses, el seriat es per que ja començo a tenir moltes peces i es una manera de mantenir l'ordre.
      Fins aviat

      Elimina

Doneu la vostra opinió, comenteu i critiqueu però si el que voleu es parlar amb mi, adreceu-vos al correu electrònic, gràcies.